Image-28477-29

Selamat Pengantin Baru Mat Nyot & Elia!

31/5 yang lepas, kita orang satu family pergi ke majlis kenduri kawin M Nasir a.k.a Mat Nyot di Termerloh. Kalau nak kira Paka ngan temerloh tuh jauh gilo tuh, dalam 3 jam bawak keter…. tak pernah lagi gi kenduri kawin sejauh tuh…. aku pun tak tahu apa sebab utama aku boleh pi sejauh tuh…:)


dari kiri: wakif, domme, mat nyot, elia, wanis dan nana

kita orang sampai kira2 pukul 1.40 petang, sedang molek pengantin baru sudah bergambar, makan, dll…. so boleh lah bertemu muka dengan kawan kita nih….. kalau tengok muka pengantin memang berseri2, pengantin pompuan baru umur 25 tahun….

kalau diikutkan perancangan, geng seratas yang nak join kenduri kat temerloh tuh cuma aku dan wan J sajer…. dan kita orang plan sampai ke kenduri tuh dalam pukul 2.00, aku sampai awal sikit maybe sebab tak sabar nak jumpa wan J kot…:) maklumlah dah lebih 12 tahun tak jumpa….

tunggu punya tunggu, pukul 3 tak sampai lagi…. hampeh betul wan J nih…:) wakif dan wanis dah meragam…. aku pun nak chowlah…. dah salam2 sumer ngan pengantin, barulah nampak bayang wan J, kira selisih lah kat pintu pagar tuh…. tak sempat nak sembang2 pun, tgk lebih kurang jer. wan J datang satu bas…. akak ngan adik dia pun ada sekali…. apa tah nama kakak dia senior aku kat seratas tuh…. tak ingat langsung….

oklah dulu, waktu break dah abih ni…. sambung kejer balik….

3 thoughts on “Selamat Pengantin Baru Mat Nyot & Elia!

  1. noreply@blogger.com'Nasir (Nyot)

    Domme and all family members.. thanks for coming to be part of the momentous occasion.. really appreciate your presence.Also many thanks 4 the nice gift!..
    Minta maaf banyak2 tak dpt nak spend more time (sian tgk member berpeluh nunggu)….
    InsyaAllah nxt time panjang umur, muroh rezeki kita jumpa lagi! Time kaseyyy boss

    Reply
  2. noreply@blogger.com'wakif

    well understood… pengantin memanglah sibuk…. wish both of you “selamat pengantin baru semoga berkekalan ke anak cucu!” kena lipat gandakan usaha nak kejar aku yg dah ada 2 anak nie…:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge