Kenape-masam-je-muka-tu-adik...

Take A Break – Hutan Lipur Chemerung

Last weekend (23/01), we all satu family pergi picnic dekat Hutan Lipur Chemerung…. apa lagi mandi air terjun la…. last sekali pergi Chemerung zaman2 dating dulu… maknayer dah lebih 6 tahun tak pergi sana…. keadaan jauh berbeza, sekarang facilities dah banyak dan ok siap ada taman permainan kanak2 lagi. Perjalanan dari Paka mengambil masa kira2 45 minit… jauh lah jugak tapi kira puas hatilah dapat take a break and rest kat dalam hutan.

Sekarang ni (26&27/01) time CNY, we all kat Kuantan… stay kat Grand Continental. Tujuan kat Kuantan ni nak shopping plus bercuti…. sebelum ni tak sempat nak bercuti. Lepas ni aku dah tak boleh cuti dah coz shutdown dah nak start until end of March 09. Lepas tu we all plan nak pergi Batu Feringgi….

2 thoughts on “Take A Break – Hutan Lipur Chemerung

  1. noreply@blogger.com'wadee

    waah..sakan korang cuti.aku cuti jaga bini dlm pantang.haha.sayang punya pasal, sanggup ajer.kalau ghajin, boleh tambah ank lagi(mak mertua pesan).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge