Department Away Day

Last weekend, aku ada department away day kat Permai Park Inn K. Terengganu… nana, wanis & wakif ikut sekali… sebab pada sebelah malamnya ada bowling tournament. Aku check in dalam pukul 3.00 petang 24/4 tapi sebelum tu lunch dekat pantai batu buruk…. giler tul makanan kat situ mahal giler, aku cuma makan nasi + ikan kerisi + ulam + teh o ais limau = RM11… tak kira dosa pahala betul lah diorang ni…:)

Sebelah malam aku sekeluarga menuju ke Diman Superbowl kat Stadium Gong Badak, ni tournament suka2 untuk department aku, ni tournament yg ke-2, yg pertama kat Megalanes Kuantan. Masa kat Kuantan aku dapat no.4….:) Nana pun turut main utk acara wanita… jeng2 tak sangka dapat johan kategori wanita…. hihihi terer gak.

Untuk acara lelaki, aku ada sedikit peningkatan, kali ni dapat no.3…hihihi….

Pagi Sabtu, acara away day diteruskan sampai tengah hari…. jeng2 sebelah petang seperti yg dijangka aku ada golf tournament pulak kat Kelab Golf Desa Dungun….yearghh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge