chicken-chop

28.9 7th Anniversary

Last night we went for a special dinner to celebrate our 7th anniversary…. but this time together with our 2 kids. Mula2 ingat nak makan steamboat kat residence jer…. tapi tak available lagik…. check dengan rumbia, pun sama…. masih dalam mood raya… barang2 steamboat takde lagi. Akhirnya we decided ke hotel UiTM dungun…. sebab aku pernah makan kat sana…. western food kat sana ok lah jugak…

Anniversary kali ni ada sesuatu yg istimewa…. aku dah buat tempahan tapi belum sampai lagi…. nanti bila dah sampai aku akan post kat sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge