Vista Lavender – Puchong

Percubaan aku untuk mendapatkan rumah ke-3 masih lagi gagal…. kali ini Vista Lavender Puchong. Dengan RP RM60K, aku hanya letak max RM65K…. bukan tak boleh nak letak tinggi2 tapi target aku nak dapat margin yg besar…. finally this apartment was sold at RM73K…. still good but margin tak berapa byk….

Personally aku tak kisah pun…. aku pun bukannye ‘terdesak’ nak beli rumah pun…. insyaAllah lepas ni ada la rezeki aku kot…. Amin!

Untuk projek aku yg ke-3 ni aku gunakan khidmat jom2lelong…. brader farhan… so far service memang tip top…. yg aku respect report yg dia bagi memang comprehensive…. cayalah bro… keep up the good job…. aku pun dah rekomen 2-3 orang member aku untuk guna servis jom2lelong…. insyaAllah jom2lelong boleh berkembang…..

Projek ke-3 ni akan aku teruskan… dalam masa seminggu dua ni ada lelongan yg bakal aku masuk…. tapi target aku still nak beli pada harga yg ‘rendah’ sbb no point beli rumah lelong tapi harga lebih kurang jer dgn MV…. just my 2 cents!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge