ccm289

Do You Have A Honda?

Yes I do. Finally i can say that…. huhuhu. Last week 13/11 kereta Honda Stream aku dah boleh ambil… so kita orang pergi Kuantan…. ngam2 seminggu lepas birthday aku yang ke-31. Aku pernah coretkan kat sini last year pasal kereta idaman aku ni…. Alhamdulillah sekarang dah tercapai…. rasa2nyer awal dari yang disangka….

Tahun ni sebenarnya aku ada beberapa azam…. yang pertama aku nak memiliki sebuah rumah sewa…. Alhamdulillah azam ni pun dah tercapai…. bukan sebuah yang aku dapat tapi 2 buah…. nyaris2 nak dapat yang ke-3…:). Tapi azam pasal kereta ni sebenarnya lain…. azam aku tahun ni tak nak tukar kereta…. original plan next year baru nak tukar…. tapi ntah mcm mana tak dapat tahan godaaan…. hasilnya dapat awal sikit…. huhuhu takpelah….

Secara keseluruhannya rezeki aku tahun ni memang murah…. selain dapat rumah sewa, dapat kereta idaman…. aku juga telah mendapat surat pertukaran kerja. Selama hampir 10 tahun kerja di POD… bermula 1/10 baru ni aku dah start bertukar ke TFDD… walaupun secara fizikalnya InsyaAllah pada December ni…. yang paling menarik…. aku kini diberi tanggungjawab yang lebih besar…. dalam projek yang besar…. InsyaAllah aku akan bekerja lebih gigih… at least untuk 5 tahun lagi…. next target aku 5 tahun…. after that kena pikir balik…. becoz i got something in my mind….

2 thoughts on “Do You Have A Honda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge