WAR_PGBHO_GOLF5

Golfing Time…..

Pada 23/01 bertempat di Perangsang Templer Golf Club, Rawang, aku menyertai PGB-HO bi-monthly tournament. Ni first time join group KL, dan first time juga main kat area Klang Valley… ni kira antara paling jauh aku main selain kat Cameron Highlands tempoh hari. Untuk tournament ni actually aku tak set apa2 target pun, coz first time main kat tempat orang kan… lagipun more than 50% players aku tak kenal personally… nama maybe kenal kot.

Prestasi main hari tu kira OK jugak, 1st nine memang aku boleh main agak bagus… score <50 tapi bila dah masuk 2nd nine dah start out… maybe mental tak kuat ataupun stamina kurang… kalau tak silap score >60 untuk 2nd nine… fuhh teruk!

Walaubagaimanapun, aku still tergolong dalam golongan yang dapat hadiah…:) walaupun dalam category medal C… ada lebih kurang 10 orang yang tak dapat hadiah… hihihi kesian diaorang!
 

Bulan March InsyaAllah aku join lagi tournament ni…. kalau tak silap this time nak buat kat area Shah Alam. Target aku kali ni nak dapat top 5 medal C or masuk dalam medal B… InsyaAllah.

4 thoughts on “Golfing Time…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge