eExam-Hall

Patut Ada

Sambungan cerita Patut ke?
Conclusion nyer, aku tak hantar Anis ke kelas tuisyen, tapi apakah alternatif yang aku boleh buat untuk meningkatkan tahap pembelajaran Anis? nak jadi ‘guru’ tuisyen kat rumah, memang jauh sekali (pagi sampai petang, kadang2 sampai malam masih kat office, bila balik dah penat… bila anak2 tanya lebih sikit mulalah naik angin… hahaha. Itulah realiti kehidupan sekarang, itu aku orang lain aku tak tahu….:)
Alhamdulillah dalam minggu lepas ‘terjumpa’ pasal program Score A, mula2 memang tak berapa nak percaya maklumlah dia punya promosi tu “too good to be true…” tapi kalau tak cuba memang tak tahu. Aku dah cuba dan aku dah tahu…:) memang menepati keperluan semasa. Antara ciri2 program Score A ini adalah:
 
#1 – Diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Malaysia
#2 – Disokong oleh PIBG kebangsaan…. (tahun ni aku dah jadi ahli persatuan… hihihi)
#3 – Berkonsepkan OUTPUT learning (latih tubi) yang interaktif & terbukti berkesan
#4 – 100% sukatan pelajaran Malaysia & memenuhi piawaian silibus terkini KBSR/KBSM dari tahun 1 hingga tingkatan 5
#5 – Kompilasi set2 soalan peperiksaan sebenar UPSR, PMR & SPM (1993-Terkini)
#6 – Pemantauan oleh ibubapa (e-Report Card & SMS)
#7 – Disertakan dengan eNota (konsep peta minda) & eKamus
dan portal Score A boleh diakses 24 jam sehari, 7 hari seminggu, semua subjek dan dimana2 sahaja (of course kena ada internet lah kan…)
Ni contoh yang Anis punya….
eExam Hall – eTopic
eReport Card

 eReport Card (Detail)

Akhir sekali, aku rasa program Score A ini mesti dimiliki oleh setiap ibubapa untuk membantu pelajaran anak2. Now! Everyone can score…
Untuk maklumat lanjut tentang Program Score A, anda boleh lawati : 

2 thoughts on “Patut Ada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge