golf

BEARISH

My performance nampaknya ada sedikit perubahan, kalau compare dengan last year… this year nampak OK sikit. Graf nampaknya dah berjaya melepasi paras psikologi 100 strokes, setelah agak lama berkonsolidasi sekitar 100-110 strokes. Harap2 graf ni akan terus trending down, BEARISH!

Target this year actually dah meet, main bawah 100 strokes, cuma nak konsisten jer. Tapi nampaknya support level di paras 95 strokes agak kuat, agak sukar untuk menembusi level tersebut.

Walaubagaimanapun, jika melepasi support level tersebut, dijangkakan graf akan menuju ke level 90 strokes yang dijangka paras trendah untuk beberapa tahun yang akan datang. Untuk short to medium term, bilangan strokes dijangka berlegar-legar di sekitar level 95-100 strokes. Sekali sekala dijangka strokes akan melebihi level 100 jika disaiko oleh pro2 dan juga yang tak pro.

Jumlah strokes juga banyak bergantung kepada cuaca persekitaran, jika di KGRP oklah sikit… Awana pun not bad… tapi kalau kat BB hancur rasanya…. DD? last weekend kena kat DD, rasa macam main kat padang pasir…:) tapi peliknya performance ok jugak… nyaris2 nak ‘baham’ Hj Zack… hahaha! AAS takyah ceritalah…

4 thoughts on “BEARISH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge