KGRP

bersara awal…. selamat tinggal…

… K.G.R.P (Kelab Golf Rantau Petronas)

pikir punya pikir, aku decided baik berenti jer jadi member. Bukan apa, membazir jer rasanyer bukan selalu gi main pun kat situ…. ni dah berbulan2 tak main. At least dapat jugak jimat RM84 sebulan!


Lagipun buat masa ni takde mood nak main lagi + takde masa nak main. Kalu main pun KGRP tu dah kira last choice…. byk lagi tempat yg best boleh main.

Maka dengan ini secara rasminya aku menjadi ahli kelab K.G.S.S (Kelab Golf Sana Sini) mana2 padang golf pun boleh belasah…:)

5 thoughts on “bersara awal…. selamat tinggal…

  1. noreply@blogger.com'JuRi

    alamak pro,
    tak sempat kita nak bertarung kat kgrp gini beb… keciwa kawe. susah nak setting, demo busy sangat tak lekat kat kerteh langsung doh..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge