sr1

TTI River Cruise

Selepas minggu2 yang sibuk giler, finally this weekend baru sempat gi jalan2… itu pun sebab ambil peluang masa servis kereta kat KT. Kebetulan masa tu tv9 buat program suarasa di sana.

1. Mula2 pergi jalan2 waktu malam kat program suarasa tv9, saja nak merasai kemeriahan malam di Pulau Warisan Kuala Terengganu. Ni kali pertama pergi kat Pulau Warisan…. tak tahu pun tempat tu sebenarnya… lokasinya hanyalah bersebelahan Pasar Payang.

ramainyer orang…

2. Keesokannya selepas hantar kereta untuk servis, sekali lagi menuju ke Pulau Warisan, kali ni dengan tujuan untuk naik Taman Tamadun Islam (TTI) River Cruise. Tambang untuk river cruise hanyalah RM5 seorang dan kanak2 dibawah 5 tahun adalah percuma kalau tak silap. Memang best naik bot ni, budak2 pun suka ditambah pula pemandangan yang menarik TTI dari atas bot. Tempoh perjalanan adalah 15-20 minit.



anis… mana akif?
abah n ibu…

bersama datuk jalal…
masjid kristal… dari sungai


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge