kl

Right Time To Rest!

Masa untuk berehat seketika dari dunia hartanah dan juga dunia perkerjaan, masa untuk bergembira bersama keluarga, masa untuk membuat self reflection untuk tahun 2010. Masa untuk menilai pencapaian tahun 2010, masa untuk merangka strategi untuk tahun 2011.
Tetapi yang paling penting adalah masa untuk meraikan diri sendiri untuk pencapaian aku dalam tahun 2010 – InsyaAllah semua Azam 2010 aku tercapai.

 Jalan2 @ KL
@ IBM Automobile sebelum berkonvoi…

Kalau dapat sebijik best ni…
Layanan VIP

from KL to Ipoh
Sukaneka @ IPOH
Mandi2 @ LWOT
‘Faizal Tahir’ a.k.a Syafirul
Ready to roll out
Laju macam gini pun kena tinggal gila2 – wa salute lu lah bro hasrul, zoolhan69, zemang41, lietie & lotfi
Picture taken from MyStreamClub.com

P.s : Setinggi penghargaan bagi pihak penganjur 2010 family gathering yang berjaya mengadakan event ini dengan jayanya. Honestly this event has exceeds my expectations… ingat biasa2 jer, preparation aku pun ala kadar jer…:)

One thought on “Right Time To Rest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge