IMG_0292

Selepas 120 hari

Last sekali main bulan 10/2010….. kemudian bersara dari KGRP, lepas tu takde mood nak main lagi. Tapi last weekendterpaksa‘ jugak main setelah di’paksa‘ oleh boss…:)
Yelah, kalau ikutkan memang kena main pun sebab semua ‘top2 gun‘ turun padang termasuk EVP, VP dan MD/CEO. Kalau tak main tak kenalah pulak rasanya… memang ada niat nak main tapi since dah 3 bulan tak main… tak confidentlah nak main. Last2 belasah jer… hari game tulah hari pertama pegang kayu golf selepas 120 hari.
flight mate : k-rul, najib, syahril dan aku
Finally score aku taklah teruk sangat… dapat 22 points (main stableford). Leaps ni bila lagi nak main tak tahulah… InsyaAllah akan training sampai pandai (target above 30 points) by end of 2011.
p.s : kawan2 seangkatan aku majoriti dah start collect hadiah…:) bagus mereka ni.

4 thoughts on “Selepas 120 hari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge