kakak

Weekend Escapade

Last sekali pergi Genting Highlands masa Wanis kecik lagi, kalau tak silap dalam tahun 2005. Lepas tu memang tak ingin lagi pergi sana. Masa tu tinggal kat First World Hotel.

wanis, 8 tahun
Sekarang giliran Wakif pula pergi ke sana, itupun secara kebetulan kerana ada program di sana. Jadi alang2 dah ada kat sana… boleh bawa Wanis & Wakif jalan2. Tapi kali ni kitaorang tinggal kat Awana Genting… rate pun pun agak murah cuma RM149 nett termasuk 2 breakfast dan 2 tiket Genting Skyway.

This is the first time kitaorang naik cable car… takut memanglah takut especially masa on the way naik, maklumlah masa tu petang… memang nampak sayup2 jer kat bawah. On the way balik barulah relax sikit sebab waktu malam… baru rasa enjoy.

wakif driving…

Tapi rasa2 lepas ni memang tak nak pergi dah kat sana (kalau saja2 nak pergi), bukan apa…. takutlah dok kat atas sana tu.

One thought on “Weekend Escapade

  1. noreply@blogger.com'Nailofar

    pernah gi sekali ms sebelum mengandungkan Afiq..lepas tu tobat tokse gi doh..kena paksa naik roller coaster oleh Fairuz..giler takut tapi buat muka takdok perasaan sbb bengang kena paksa.he he

    Geram gok kt Fairuz tu..dia naik sume benda2 yang mengerikan tuh (ngan adik dio)..masa tu duk pikir ni bercuti dengan bini ko ngan adik nih..he he..

    Tengok dari jauh je..tobat doh tokse gi..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge