golf

G.O.L.F

Untuk tahun 2011, ini baru kali ke-3 aku main golf. Bermula dengan MD/CEO Trophy kat Awana Genting pada bulan Januari kemudian diikuti dengan POD Monthly Medal di KGDD dan last weekend pertarungan peribadi diantara ex-office mate aku di Awana Kijal.
Kalau di Awana Genting, aku main agak hancur (since lama tak main), walaubagaimanapun permainan aku di KGDD untuk POD Monthly Medal  agak baik… dapat no.4 untuk Medal B dengan score melebihi 30 points.
Last weekend bertempat di Awana Kijal aku main lagi… kali ni dengan ex-office mate yang merupakan sifu2 aku dalam dunia golf ni. Biasanya aku akan menjadi ‘lauk’ mereka, tapi itu mungkin tahun2 lepas… tahun 2011 skripnya agak berlainan. Sekarang aku main dah ada feel sikit, game management banyak yang improveskills sikit2 adalah jugak improve. Hasilnya seperti dibawah.
Tak puas hati betul diaorang dengan aku, hiihihi…. takpelah bola golf tu kan bulat, lain hari, lain bulan or lain tahun boleh cuba lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge