vista-pinggiran

Vista Pinggiran – 2X called off

Masa aku kat Japan, nasib baik ada brader ni, izwan yang sudi buat survey rumah tanpa bayaran pendahuluan…  bukan senang tu nak dapat kepercayaan orang. Masa tu aku memang tak boleh transfer duit sebab telefon aku ada masalah tak boleh roaming… telefon mahal2 nak roaming pun tak boleh… adeiii.

Ni al-kisah pasal Vista Pinggiran… actually dah beberapa kali aku survey unit subsale kat sini tapi so far harga subsale masih out of budget. Ada 2 unit yang akan dilelong, satu pada 24/5 dan satu lagi pada 26/5… unit yang akan dilelong pada 24/5 dengan RP100k… called off sebelum sempat pergi survey unit tersebut. Unit yang kedua pulak dengan harga RP98k, called off pada hari lelongan… nak buat macam mana belum ada rezeki.
P.S. : Cerita pasal kepercayaan orang, ia sesuatu yang sukar untuk dimiliki… tetapi ia boleh hilang sekelip mata jika kita tak pandai menjaganya. Peringatan kepada diri sendiri dan orang2 yang berkenaan… pandai2lah menjaganya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge