forex

Day 01 : JB | wakif’s blog

Habis presentation jer terus gerak ke JB, drive dari KL lebih kurang 3 jam jer. Sampai JB pukul 7 lebih, terus check in dekat The Zon Regency. Ini kali ke-2 duduk kat hotel ni… kali pertama tak silap pada tahun 2004 masa tu nama hotel ni Eden Garden (kalau tak silap).
Malam ni tido awal, esok nak jalan lagi.

forex

 

makan MB jer malam ni… Alhamdulillah.

 

@ Zon Regency

p/s : ready for next destination…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge