waterworld

Day 02 : USS | wakif’s blog

Perjalanan ke Universal Studio Singapore (USS) hari ni berjalan lancar, van yang dijanjikan tiba di hotel tepat seperti masa yang dijanjikan… 8.45 pagi. Perjalanan ke USS pun lancar… traffic ok… cuaca pun OK.
Tiba di USS dalam 10.15 pagi… spend masa kat sana sampai pukul 6 dan kemudian terus bertolak balik ke hotel, awal sikit untuk mengelakkan kesesakkan jalan raya. Lagipun dah penat giler. Sampai kat hotel dalam 6.45 petang, rehat kejap baru pergi dinner… jalan kaki jer di kawasan bebas cukai ni.
Perkara yang paling best kat USS bagi aku (ikut turutan) :
1. Transformers The Ride : The Ultimate 3D Battle
2. WaterWorld
3. Shrek 4-D Adventure
4. Madagascar : A Crate Adventure
5. Others



show time

 

lunch time

USS

dinner time
yang tak berani nak naik adalah high speed roller coaster… huhuhu.
p/s :
1. Lagi gambar menarik di FB
2. Esok nak ke JPO

3 thoughts on “Day 02 : USS | wakif’s blog

  1. noreply@blogger.com'wakif

    askrool : oo ye ke… maybe ada jumpa kat sana kot tp tak kenal…;)

    amik package dgn mr. albert (bon voyage) hotel+USS ticket+transportation utk hotel ada baynak pilihan gak… aku amik zon regency hotel 3 hari 2 malam…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge