angry-birds

wakif | wakif’s blog

wakif? nickname aku kat alam maya ni. Dulu guna nama wanis tapi ramai sangat lelaki yang nak berkenalan bila guna nama tu…;) that’s why lah sekarang guna nama wakif.

wakif ni nama anak aku yang no.2, hari ni 16/2 genaplah 5 tahun umur wakif… rasa macam cepat sangat masa berlalu. Wakif ni budak manja sebab dialah yang paling kecik kat rumah ni sekarang.

Tahun ni sambut birthday wakif kat sekolah, Smart Reader Kids Paka… bagi dia celebrate dengan kawan2 sekolah, barulah meriah sikit.

Cake Angry Birds

Goodies

wakif and friends

bff?

2 lagi tau!!

p/s : wakif nak adik 2 orang lagi?

One thought on “wakif | wakif’s blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge