bandung

Bandung 2012 Day 01 | wakif’s blog

Salah satu Azam 2011 aku yang tak tertunai… bawa family holiday naik kapal terbang. Kemudian azam tersebut menjadi Azam 2012. Nak kata memang nak pergi Bandung masa cuti sekolah ni takdela pulak… sebab kebetulan masa ni aku tengah busy giler… tapi Alhamdulillah sempat juga kami satu family berkunjung ke Bandung.

Penerbangan Air Asia dari Kuala Lumpur ke Bandung hanya mengambil masa lebih kurang 2 jam. Bertolak dari LCCT jam 1545 dan tiba di Bandung jam 1745 (atau 1645 waktu Bandung).
excited nak naik kapal terbang…
sempat lagi bergambar, ada masa sebab aku ambil ‘hot seat’
abah & akif
ibu & anis
tiba di bandung kira2 2 jam kemudian…
bergambar di airport Bandara Hussein, Bandung…
sampai2 jer terus dinner… laparrr
ikan subang bakar… macam ikan talapia..
sup ikan subang…
bergambar sebelum makan…
lepas makan terus start shopping… destinasi pertama Fashion World…
kemudian ke rumah mode… must visit, highly recommended…
then, balik tidur di hotel marciella… sempat lagi akif bergambar…
Honeymoon??

#end of day 1, kena tidur awal sebab nak bangun subuh 4.30 pagi waktu Bandung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge