geng-seratas

geng sekolah part 2 | wakif’s blog

Seronok juga kalau sekali sekala jumpa geng2 sekolah lama. Maklumlah kitaorang ni membesar dengan kawan2 jer… dari tingkatan 1 hingga tingkatan 5 jauh dari keluarga, di negeri orang pulak tu. Susah senang dengan kawan2 jer.
Ada setengah2 tu dekat 17 tahun tak jumpa… kalau tengok gambar kat facebook memang langsung tak ingat… walhal dulu dalam team volleyball yang sama masa main kat MCKK.
Selepas 17 tahun… dari kiri : domme, du’e, yid cit, bok, pok chad, mat bu & amin

Semoga silaturrahim antara kita kekal berpanjangan selamanya. Semoga next time boleh kumpul lagi ramai.

p/s : aku pernah citer pasal geng sekolah masa mula2 aku ada blog dulu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge